Results 1 to 6 of 6

Thread: Login Theme ZCS 5.0.5 NE

  1. #1
    telescop is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    55
    Rep Power
    8

    Default Login Theme ZCS 5.0.5 NE

    Just installed ZCS 5.0.5 on a fresh server. I am doing a little rebranding, just adding our logo to the steel theme. I set steel as the only available theme. Looks good for splash screen and once logged in. The issue is the login screen isn't using the steel theme it is using the beach theme. How do I get the login screen to use the steel theme.

    Thanks for your help

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

  3. #3
    telescop is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    55
    Rep Power
    8

    Default ???

    How is this a 5.0 bug if it was opened on 2006-09-11 17:06 PST?????

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by telescop View Post
    How is this a 5.0 bug if it was opened on 2006-09-11 17:06 PST?????
    If you are talking about this: Bug 10585 - set default skin per server and/or virtual host(before login) then it's not a bug it's an RFE (Request For Enhancement) and it's scheduled for resolution in the next major release of Zimbra. There is, however, comment three of that RFE may solve your problem. You could always vote for any bugzilla entry to give it added weight.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    telescop is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    55
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    If you are talking about this: Bug 10585 - set default skin per server and/or virtual host(before login) then it's not a bug it's an RFE (Request For Enhancement) and it's scheduled for resolution in the next major release of Zimbra. There is, however, comment three of that RFE may solve your problem. You could always vote for any bugzilla entry to give it added weight.
    Just didn't understand how it could be a bug in 5.0 in 2006. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Domain specific login page theme - Network edition
    By ij_105 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2008, 03:34 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-13-2007, 10:18 AM
  4. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •