Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Outlook Connector & salesforce Connect for Outlook

  1. #1
    kevinpaz is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    41
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Outlook Connector & salesforce Connect for Outlook

    I've been reading a lot about the salesforce zimlet and it seems limited.

    It is possible to connect to zimbra using the zimbra outlook connector, and then use the salesforce connect for outlook to get all the functionality that salesforce provides?

    Has anyone tried this? Know if it's supported?

  2. #2
    infocentric is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    Kevin -

    Did you find out any information from your request? I have a user using Outlook 2008 and the Salesforce Outlook Edition. I could have sworn that in the past the SFOE played well with Outlook 2003 and the Zimbra Connector - but I'm not having any luck getting that working now with 5.0.10 server/connector. It installs SFOE but nothing shows up in Outlook.

    Tests are using SFOE 3.2.502 and Zimbra 5.0.10. Also wasn't working with 3.2.107 SFOE.


    thx
    scott

  3. #3
    janderson is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Default

    We're currently using it here on Zimbra 5.0.9 with Outlook 2003 and SFOE 3.2. No issues so far.

  4. #4
    kevinpaz is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    41
    Rep Power
    7

    Default

    Sorry - never heard back from anyone. My client ended up cancelling the project 1/2 way through so i didn't get a chance to test.

    Sounds like janderson has it working, however. Good to know.

    Hopefully someone will update the zimlet sometime soon. I recall it was very outdated.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  5. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •