Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Toaster still in beta?

  1. #1
    kapshure is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    SF
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Toaster still in beta?

    I saw the info on getting Toaster for Windows from here:

    Zimbra Toaster - Beta

    I was able to make this work, but I am now getting a pop-up that I have attached.

    Any ideas on this? Don't want to roll this out to users if this is something that is currently a known bug/issue?

    Thanks guys.

    J
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Toaster included in that thread is ZimbraToast-4.5.1_GA_633-4.5.33.zip
    Your profile ZCS Version: 5.0.2_GA_1975.RHEL5_64
    Visit your admin console downloads link (upper right) OR http:// server.domain.com/downloads/index.html to grab a newer copy.
    Barring that not working what's your windows version?
    One bug you might wish to vote for as you're on windows is Bug 14190 - Unhelpful error message while connection status changes

  3. #3
    kapshure is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    SF
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default

    Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]

    I downloaded the new one. Works in IE fine, straight to AJAX client just like I tested. Haven't configd for Firefox yet. However, still getting that security pop up. We use SSL on SMTP, port 587, and SSL on IMAP port 993. I have tried server.domain.com:587, also just server.domain.com, and still get the same thing, but haven't tried 993 yet. will try that now.

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Does it work if you don't check the 'use secure connection' box?

    What's your zimbraMailMode?
    zmprov getServer server.domain.com | grep Mode CLI zmtlsctl to set Web Server Mode - Zimbra :: Wiki
    Are you running on non-standard ports for zimbraMailPort and/or zimbraMailSSLPort?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  4. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM
  5. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •