Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: "ERROR" zmmailboxdctl is not running

  1. #21
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Without any logfiles it is very difficult to solve this problem, as they appear to have been removed now.

  2. #22
    Guanaveer is offline Starter Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default Outrageous

    Olibite, I have a tip for you: how about letting your clients know what's wrong with the service. It's been nine days and we still haven't heard anything from you. No apology, no explanation: it's outrageous. What kind of company doesn't answer its phones to avoid clients' complaints? We pay you for this service and demand to be well taken care of.

    Escrevo em inglês para que se torne público o que estão a fazer aos clientes.

  3. #23
    Zinz is offline Starter Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default

    Hey people,

    First to the people of zimbra we just want to let you know that we are not complaining against you in fact zimbra is by far the best email suit that I every have use.

    The users are angry with a theoretical professional that bought zmail and know don't have a clue on it's doing. Email is important and the demand that takes to change to a new one is even workier.

    To Mr oblite just sell us the service and we put someone a lot professional running it. I have shame to have people like you at my country putting a bad name in the professionals of the sector.

    My two cents

    ps- sorry for the hijack of the thread Zimbra people

  4. #24
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Olibite has checked the forums today so if the requested information is posted we may be able to help

  5. #25
    olibite is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default "Error" "ZMPROV ma x@x.x zimbraMailHost x1.x.x

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Olibite has checked the forums today so if the requested information is posted we may be able to help
    Dear Mr.

    OK. I finished as the work of recovering srv1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Then I will spend all customers who are in the srv1.zmail.pt for the (new) srv3.zmail.pt

    But, already had a problem, which is as follows:

    to execute the command zmprov ma olibite@zmail.pt zimbraMailHost srv3.zmail.pt returns the following error:
    ERROR: service.INVALID_REQUEST (invalid request: current value of zimbraMailHost does not match zimbraMailTransport)

    How to change the variable zimbraMailHost to srv3.zmail.pt!


    Greetings
    Jose Oliveira
    Last edited by olibite; 05-13-2008 at 01:14 AM.

  6. #26
    BartS is offline Starter Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default

    I know that you are very stressed, but don't you think it's time to pay Zimbra for help?
    If Zmail was only used for YOUR private email that would be OK, but Zmail is used for private and business for a lot of people. It's time to get PROFESSIONAL help??
    Miguel

  7. #27
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Oblite did you follow ZmSetServerName - Zimbra :: Wiki ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  2. Can't seem to get global in BES
    By sdemeyer in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 12
    Last Post: 03-19-2008, 08:22 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 11-14-2007, 02:19 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •