Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Zimbra Logger Database file gone

  1. #1
    shrek is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Zimbra Logger Database file gone

    I'm having issues with my stats for quite a while, but thought to repair it today. I've seen the WIKI pages to do a REPAIR TABLE but to no avail.

    Actually the whole raw_logs.MYD file is gone/missing! The MYI and FRM file are still there but the data is gone.

    I've searched for reparing the whole database but couldn't find how to do it. There is not relevant data in the logger so I don't mind dropping the database and recreating it (just like to know how to do it!)

    Thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    You need to run zmloggerinit, check the first part (Installation) of the wiki article. That will, of course, wipe out all your current data.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    shrek is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks I got the database recovered. Now let's hope it stays up for a while!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  2. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  3. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •