Results 1 to 9 of 9

Thread: Trouble with HTML(basic) client with typing in body

  1. #1
    meltingrobot is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default Trouble with HTML(basic) client with typing in body

    I have a couple of users that use the HTML client that are having trouble where you cannot type into the body of a new message until after you copy/paste some text into it. One user with IE6 and another with IE7... I tried clearing the the cache/Temporary Internet Files, but that did not fix it. Any ideas? I saw where some other people had a problem like this, but I didn't see where anybody posted a fix.

    Thanks,
    Wayne

  2. #2
    DougWare is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default

    I haven't seen a fix yet, and Zimbra keeps closing the bug I opened.

    Can you update us on what you've found?

  3. #3
    meltingrobot is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    I haven't found anything. I ended up switching the user to the advanced client. Although, it would be nice if they could go back to the basic client since they are connecting via dial-up.

  4. #4
    meltingrobot is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    An update, I have another user that ran into this problem too. I'm pretty sure it's something that broke with my 5.0.5 update. It's weird.

  5. #5
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Could you post a link to the bug(s) you opened so we can get some insight?

  6. #6
    alto is offline Special Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Ireland
    Posts
    122
    Rep Power
    8

    Default

    I also noticed this today with mozilla firefox (2.0.0.14) and just switched the user to advanced as he was in the office and had high speed. He could not enter text in the body of a new message when I was watching him and his first complaint was he could not reply to an email.

  7. #7
    meltingrobot is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    I didn't open a bug. I was hoping somebody would have posted a fix or workaround on here, but I guess nobody has found one.

  8. #8
    DougWare is offline Loyal Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    91
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Could you post a link to the bug(s) you opened so we can get some insight?
    Here's my bug...

    Quote Originally Posted by meltingrobot
    An update, I have another user that ran into this problem too. I'm pretty sure it's something that broke with my 5.0.5 update. It's weird.
    Sorry, but we are still running 5.0.2. I haven't seen this problem at all until I went to FireFox 4 Beta, and we've been running 5.0.2 since the week it came out.

  9. #9
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Shot in dark but: Bug 28361 - HTML Client : can't type in msg body using IE & text mode

    If that's what you're hitting in the standard client with IE:
    A) If they're set to Text mode change them to HTML compose.
    OR
    B) If they're aliment on text mode, setup a signature, then make sure it's set to include that in the persona (accounts tab). - sounds strange but it works.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  2. [SOLVED] Web client Email body blank
    By palmczak in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2007, 09:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •