Results 1 to 3 of 3

Thread: auto reply issues???

  1. #1
    bradb21's Avatar
    bradb21 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago Area, USA
    Posts
    189
    Rep Power
    7

    Default auto reply issues???

    Has anybody seen any issues with the auto-reply start & end dates? Two of my employees used the features for the first time yesterday. They both had start date set to 4/16 and end date of 4/17. I emailed one of them the evening of 4/15 and I received their auto-reply response back. It was weird because it was the 15th and not the 16th. The other I emailed this morning and received auto-reply back and she had end date of today 4/17.

    Just curious if anything else has seen this?

    Thanks!
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition + Mobile Option
    Activesync with Moto Q9C, HTC Touch Pro, Palm Pro, & Palm Pre

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    What does the following show:

    Code:
    zmprov ga user@domain.com | grep zimbraPrefOutOfOfficeFromDate
    zmprov ga user@domain.com | grep zimbraPrefOutOfOfficeUntilDate
    Do the accounts having the problem show these fields as correct? Was the person sending the email sending it to the account name or an alias of the account?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    bradb21's Avatar
    bradb21 is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chicago Area, USA
    Posts
    189
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What does the following show:

    Code:
    zmprov ga user@domain.com | grep zimbraPrefOutOfOfficeFromDate
    zmprov ga user@domain.com | grep zimbraPrefOutOfOfficeUntilDate
    Do the accounts having the problem show these fields as correct? Was the person sending the email sending it to the account name or an alias of the account?
    I will check those commands when I get back in the office. I will also do some more testing.... I just wanted to put a feeler out to other users to see if they've seen anything similar.

    These two users I mentioned do not have alias accounts, so this was the actual account name. I have since told both users to go into their preferences and disable the auto-reply now that they are back in the office.

    Thanks!
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition + Mobile Option
    Activesync with Moto Q9C, HTC Touch Pro, Palm Pro, & Palm Pre

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with auto reply and forwarding
    By TomasMarin in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 03-02-2014, 12:49 AM
  2. Away Message (out of office auto reply)
    By cpmckenzie in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 08:34 AM
  3. [SOLVED] Auto Reply mail!
    By celeron in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2009, 10:10 AM
  4. Reply to all includes sender in reply.
    By Guest6400 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2008, 12:18 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 07-31-2007, 11:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •