Results 1 to 6 of 6

Thread: Migration Failed

  1. #1
    chanck is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    56
    Rep Power
    9

    Default Migration Failed

    Hi,

    I tried to migrate the zimbra from one machine to another machine.

    Both machine OS: FC4
    Zimbra Versions: zcs-3.0.0_GA_156

    I installed zimbra system on the new machine at first and put the backup folder /opt/zimbra from original machine in the new machine. When I start the zimbra service, error came:


    Starting ldap...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting snmp...Done.
    Starting spell...FAILED
    Syntax error on line 232 of /opt/zimbra/conf/httpd.conf:
    Cannot load /opt/zimbra/httpd-2.0.54/modules/libphp5.so into server: /opt/zimbra/httpd-2.0.54/modules/libphp5.so: cannot restore segment prot after reloc: Permission denied


    Any step I have missed?

    Thomas

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    I don't have FC4 but a quick google links that message to selinux. Does FC4 have selinux and have you disabled it on the new machine?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    chanck is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    56
    Rep Power
    9

    Default Works

    You are great. That is really caused by selinux enabled. The migration is ok after disable it. Thank you very much.

    Thomas

  4. #4
    martin.beauchamp is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default

    You can also keep selinux enabled and do the following:

    chcon -t texrel_shlib_t /opt/zimbra/httpd-2.2.8/modules/libphp5.so (For RHEL5)

  5. #5
    marcos.gw is offline Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Erro apache Zimbra

    This command permanently ?

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by marcos.gw View Post
    This command permanently ?
    You've added this message to a thread that's more than three years old. I don't understand your post, what exactly is the problem or question?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 09:23 PM
  2. Spam training problem...
    By TaskMaster in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2007, 09:49 AM
  3. failed upgrade, failed restore, big trouble
    By feralcoder in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2007, 05:38 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM
  5. Insallation failed (Debian server)
    By popui007 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2005, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •