Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: sever ajax problems

  1. #11
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Firebug 1.1b will work with FF3.0.b5 Get it here:
    Firebug - Web Development Evolved

    Can the user login with ?dev=1 or with ?skin=beach
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  2. #12
    LMStone's Avatar
    LMStone is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,373
    Rep Power
    10

    Default

    OK, installed the Firebug beta and here are two errors:

    Permission denied to get property XULElement.tagName
    findControl(scrollcorner)Startup1_1_all.js... (line 5083)
    getTargetControl(mouseout clientX=170, clientY=696, true)Startup1_1_all.js... (line 5088)
    __mouseOutHdlr(mouseout clientX=170, clientY=696, "onmouseout")Startup1_1_all.js... (line 5431)
    [Break on this error] DwtControl.findControl=function(A){while(A){if(A.t agName&&A.id&&DwtControl.ALL_B...
    Startup1_1_all.js... (line 5083)

    Permission denied to get property HTMLDivElement.tagName
    findControl(div.anonymous-div)Startup1_1_all.js... (line 5083)
    getTargetControl(mouseout clientX=482, clientY=143, true)Startup1_1_all.js... (line 5088)
    __mouseOutHdlr(mouseout clientX=482, clientY=143, "onmouseout")Startup1_1_all.js... (line 5431)
    [Break on this error] DwtControl.findControl=function(A){while(A){if(A.t agName&&A.id&&DwtControl.ALL_B...

    Any ideas?

    Thanks!
    Mark

  3. #13
    wbrant is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default made some progress

    okay,
    I could not figure out exactly what the problem was to i fell back an punted to do the migration again.. I restarted the migration by upgrading to 4.10 GA then i upgraded to 5.05 and the problme seems to hvae gone away.
    Now i have a different issue ...

    I am unable to pull down email via MS outlook 2003 using a pop connection. Ican send and receive email vie the zimbra web client and i can send email via MS outlook but i just cannot download any mail.

    Can anyone shed some light on where i can look or how. I have tried the debug command but they produce nothing.
    Best Regards

  4. #14
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Check the Log Files and see what errors you've got. Are you connecting as a local or remote user with Outlook?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #15
    wbrant is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    PHoenix,
    Thanks fo the quick reply I have check the logs and they don't show any errors that are ahpping i hav tried adding a logger zmprov aal xxxx@xxx.com zimbra.pop debug/
    But i still don't see anything in the log it really ver curious. I hiave also tried modifying the log4j.properties file but when i restart zimbra it gets reset.
    Environment
    redhat 5
    zimbra 5.05 ga

  6. #16
    wbrant is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default update to problme

    Phoenix,
    I managed to do a bit more digging and i found that problem is that the pop server is only binding to one of two nic cards that i hve installed in the server. Is there a way get the popserver to bind to both cards or am i SOL and will need to decided on one ip address. Or.... can i tell zimbra which one to bind to.
    Best Regards
    Bill Brant

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems loading AJAX interface
    By cybil in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2008, 04:03 PM
  2. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  3. Ajax vulnerability: How 'bout ZCS?
    By mcevoys in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-2007, 06:22 PM
  4. Using Ajax Web client on Windows 2000!
    By celeron in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2007, 11:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •