Results 1 to 2 of 2

Thread: Issues: GUI language & Yahh! Search box...

  1. #1
    wcbenyip is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Hong Kong
    Posts
    62
    Rep Power
    7

    Unhappy Issues: GUI language & Yahh! Search box...

    Hi ALL,

    I am just installed the latest ZCS5 and going to implement it for our China offices. There are currently two issues we found:

    1/ I can only select the GUI language in the users' preference page one by one... but cannot found an option in admin gui to set the default language for groups of users or all users...

    2/ If I want to hide the Yahoo! Search box on top of the webmail interface, how can I do that?

    Thanks~
    OS=Ubuntu 8.04 LTS
    Current: Release 5.0.10_GA_2638.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition
    OS=openSUSE 10.3
    Current: Release 5.0.2_GA_1975.openSUSE_10.2_20080130231825 UNKNOWN FOSS edition
    Prior: Release 4.5.6_GA_1044.SuSE10_20070706142147 openSUSE_10.2 FOSS edition

  2. #2
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,292
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by wcbenyip View Post
    1/ I can only select the GUI language in the users' preference page one by one... but cannot found an option in admin gui to set the default language for groups of users or all users...
    Do it with CLI:
    Code:
    zmprov mc yourCoSname zimbraPrefLocale yourlanguageISOcode
    Quote Originally Posted by wcbenyip View Post
    2/ If I want to hide the Yahoo! Search box on top of the webmail interface, how can I do that?
    CLI too:
    Code:
    zmprov mc yourCoSname zimbraFeatureWebSearchEnabled FALSE
    Quote Originally Posted by wcbenyip View Post
    Thanks~
    All of this was already in the forum in several threads.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-06-2007, 11:15 AM
  2. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:26 AM
  3. Lost GUI after changing browser's language
    By fborcel in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2007, 08:03 AM
  4. ZCS 3.0 Milestone 2 Language Files
    By KevinH in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2005, 11:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •