Results 1 to 3 of 3

Thread: IE 7 message view pane scrolling problem

  1. #1
    gkra's Avatar
    gkra is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    53
    Rep Power
    8

    Default IE 7 message view pane scrolling problem

    One of our users brought this to our attention. In IE, if you have a message with particularly long lines and enough body text lines, IE will not show the vertical scroll bar, and will additionally not show the full body text.

    This is relatively easy to replicate. Send yourself a message with at least one line that's very wide (132 '=' characters with no spaces, so it won't word-wrap, will do nicely.) Be sure the message is at least 10-20 lines long (or, just long enough that you'd need to scroll vertically when viewing the message.

    In IE 7 and IE 6 on WinXP, If the browser window is wide enough to display the entire width of the message, scrolling works normally. If not, you'll be able to partially scroll, but won't see the whole message. If it's narrow enough, you won't even get a vertical scroll bar.

    I have not been able to test on Vista, but Firefox on all platforms and Safari on Mac do not exhibit this problem.

  2. #2
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    I've had a few users report the same problem to me, but I wasn't able to figure out how to consistently replicate the problem. I think you should file a bug on this one, if there's not one already there. (I couldn't find one.)

  3. #3
    gkra's Avatar
    gkra is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    53
    Rep Power
    8

    Default

    Posted as bug:

    Bug 26623 - Vertical scroll problems in IE 6/7 with wide messages

    I've also attached a message body that should be sufficient to replicate the bug in IE.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  2. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 12-14-2006, 10:53 PM
  4. Getting to view an actual message from the queues
    By XDvir in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2006, 07:28 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •