Results 1 to 2 of 2

Thread: newbie with Zimbra 5.0 RC1

  1. #1
    unijoyo is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default newbie with Zimbra 5.0 RC1

    Hi, everyone..

    i,ve problem with my email server.

    zimbra@mail:~>zmcontrol status
    Host mail.labopenserver.net
    antispam Running
    antivirus Running
    imapproxy Running
    ldap Running
    logger Running
    mta Running
    snmp Running
    stats Stopped ---> this's my question ???
    what's wrong with setting/configuration my mail server ??
    cause my mailserver still not up ..

    thx
    Last edited by unijoyo; 03-18-2008 at 09:34 PM.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Welcome to the forums.

    You need to upgrade to the current 5.0.x GA release of Zimbra rather than the Beta release you're using.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Spam Being Sent Thru Server - Help Needed!
    By msf004 in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 11:11 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  4. zimbra-core missing
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 11:59 AM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •