Results 1 to 5 of 5

Thread: Finish Button is greyed out in GAL

  1. #1
    eteno is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Unhappy Finish Button is greyed out in GAL

    I am trying to configure GAL using the Admin Console, everything seems to test ok, but the 'Finish' button is greyed out and will not let me save my settings.

    Here are my configurations:

    GAL Mode: Both
    Most results returned by GAL search: 100

    Server Type: LDAP
    LDAP URL: ldaps://server.domain.com:636 SSL
    LDAP Filter: (|(cn=%s*)(sn=%s*)(gn=%s*)(mail=%s*))
    Autocomplete Filter: externalLdapAutoComplete
    LDAP Search Base: dc=domain,dc=com

    Use GAL search settings for GAL sync: Yes

    search criteria: Erik

    Search Test is Successful

    Search Result:
    eteno@domain.com Erik Teno

    Sync Test is Successful

    However, I cannot click on the 'Finish' button. The only option available is the 'Cancel' button.

    Please help and supply detailed information.

  2. #2
    administrator is offline Administrator
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    24
    Rep Power
    9

    Default

    What is your ZCS version? Can you post a screenshot please?

  3. #3
    eteno is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    It seems it is an issue specifically with Internet Explorer the universally accepted web browser.

    When I tried the same thing in FireFox there were no issues.

  4. #4
    yasanthau is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default

    We also have same issue. After completing wizard, there is no way to save config by clicking finish button. It is inactive. Tried from Firefox and IE but same results. Only active button is "Cancel". Our zcs version is 6.0.4. Is there any other way to save GAL configuration? Thank you.

  5. #5
    yasanthau is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default

    This happens to "Authentication Configuration Wizard" too. After the configuration and after successful testing, it is not possible to "Finish" as it is not active. The only active button is "Cancel". Is it possible to do this with commands?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. External GAL & Select Addresses
    By ashm in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2011, 02:14 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-14-2009, 04:32 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. GAL not correct for Outlook
    By Richard in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2007, 12:48 PM
  5. Admin Panel add domain finish button broken
    By tomicles in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2005, 10:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •