Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra GA-156 Unable to open Admin console

  1. #1
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default Zimbra GA-156 Unable to open Admin console

    I've just done an upgrade to the GA release and I can't get the admin console to load, I'm using https://servername:7071 and I get the following error:
    Code:
    Firefox can't establish a connection to the server at servername:7071
    Nothing has changed on this server and it has no firewalls installed, what's next?

    [edit]
    This is a port conflict that was fixed by stopping Apache and stopping/starting tomcat. Although I had Apache running with the previous version of Zimbra and there was a conflict with port 443 Zimbra still managed to get the Admin console. In this release something has changed and it won't work unless port 443 is changed for Zimbra. Ooops, sorry about the panic.
    Last edited by phoenix; 02-07-2006 at 06:42 AM. Reason: fixed problem
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #2
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default tomcat not running

    Is tomcat running? Can you get to the mail app? What does zmcontrol status say?

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Yes, tomcat is runnin and I can get to mail and zmcontrol says that everything is running OK.

    I don't really consider this a problem anymore. I've just finished changing the ports for Apache on this server and changed Zimbra to use it's default ports, that seems the easiest for me. It's all working fine with Apache running on ports 8080 & 8443. If you want me to try again with the settings I had I'll be happy to change back if it helps you debug the problem.

    Now all I need is to get the server statistics working and I'll be happy. I'm following the thread you have with rhostager about the statistics problem and I'll tag some more information on that thread later when I've had a chance to dig through the details.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  3. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  4. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •