Results 1 to 2 of 2

Thread: ALL Zimbra services don't start after forcing restart

  1. #1
    okarim is offline New Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    4
    Rep Power
    9

    Default ALL Zimbra services don't start after forcing restart

    I 'm running Zimbra FC4 Beta 3. When restarting Zimbra I force a system restart (init 6).

    After my computer restart, only zimbra LDAP service is up.

    The command "zmcontrol status" show me that it can't determine service status.

  2. #2
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default ldap

    either the name the host is configured under (zmhostname) doesn't exist in ldap, or the ldap_url can't be resolved in DNS.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  2. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM
  3. Zimbra MTA and CentOS VPS on OpenVZ
    By czaveri in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2006, 09:42 AM
  4. Zimbra Processor Output
    By UltraFlux in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2006, 08:23 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •