Results 1 to 3 of 3

Thread: Mail Junked on transition server

  1. #1
    vandervyvere is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kempton Park, South Africa
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Default Mail Junked on transition server

    Hi

    I am trying to move over to Zimbra 5.02 GA. efore I put the server into production I need to make sure everything works perfectly. When i send a mail from one user to another (on the sam domain and server). The message gets automatically junked. Am I missing something. Herewith is the mailbox.log.

    2008-03-06 14:33:32,863 INFO [btpool0-0] [name=edwardv@duosp.co.za;mid=3;ip=196.37.96.92;ua= ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/5.0.2_GA_1975.UBUNTU6;] SendMsg - <SendMsg> LC(mbox=7e71a2c1-6f9a-4d78-b4eb-6eaf4c41e85d, sessions=113)
    2008-03-06 14:33:32,866 INFO [btpool0-0] [name=edwardv@duosp.co.za;mid=3;ip=196.37.96.92;ua= ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/5.0.2_GA_1975.UBUNTU6;] smtp - Sending message: Message-ID=<744320.61204806812866.JavaMail.root@posman.zap .int.za>, replyType=r
    2008-03-06 14:33:32,916 INFO [btpool0-0] [name=edwardv@duosp.co.za;mid=3;ip=196.37.96.92;ua= ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)/5.0.2_GA_1975.UBUNTU6;] mailbox - Added message: id=33902, digest=iWCecT,JBafEGEQyaazmWqBowh8=, folderId=5, folderName=Sent
    2008-03-06 14:33:48,754 INFO [LmtpServer-3] [ip=196.37.96.20;] MailboxIndex - Initialized Index for mailbox 87 directory: LuceneIndex at org.apache.lucene.store.FSDirectory@/opt/zimbra/index/0/87/index/0 Analyzer=com.zimbra.cs.index.ZimbraAnalyzer@bd3b2d
    2008-03-06 14:33:48,754 INFO [LmtpServer-3] [ip=196.37.96.20;] cache - Initializing folder and tag caches for mailbox 87
    2008-03-06 14:33:48,822 INFO [LmtpServer-3] [ip=196.37.96.20;] lmtp - Delivering message: size=2208 bytes, nrcpts=1, sender=edwardv@duosp.co.za, msgid=<744320.61204806812866.JavaMail.root@posman. zap.int.za>
    2008-03-06 14:33:48,907 INFO [LmtpServer-3] [name=daniev@duosp.co.za;mid=87;] mailbox - Added message: id=6620, digest=k2UuIzE5NYSZVRuEEzKrLw7+P1Q=, folderId=4, folderName=Junk

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Why in the world is it using smtp for local delivery? That's very bizarre. Does this have two NICs?

  3. #3
    vandervyvere is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kempton Park, South Africa
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Default

    No it only has got one NIC. I am busy reinstalling the whole thing. Just to explain what the process is. I install Zimbra 4.5.6 on the machine, restore all the accounts from the production server on th e new machine. After witch I then upgrade Zimbra to 5.0.2. Everything works happily except the junking problem. I do not want to release unless it works 100%

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. help with smtp auth
    By pheonix1t in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2009, 06:56 AM
  2. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •