Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Zimbra does not start

  1. #1
    PNE
    PNE is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    81
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Zimbra does not start

    Hi, a big problem. Zimbra wont start, zmcontrol start doing just:

    host mail.x.x.
    starting ldap...Done.
    FAILED

    Did just
    chown -R zimbra:zimbra /opt/zimbra
    /opt/zimbra/libexec/zmfixperms

    but no progress. A dirty shutdown maybe is the reason.
    Zimbra OSS 4.5.4 Centos 4.6
    Can anybody please help me?
    Last edited by PNE; 03-03-2008 at 01:18 AM. Reason: OS info added

  2. #2
    PNE
    PNE is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    81
    Rep Power
    9

    Default

    Self solved - root volume was full.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  4. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •