Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Message OverFlow

  1. #1
    romulo is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default Message OverFlow

    Hi,

    I installed Zimbra 5.0.2 and I'm having problems when I'm read a message. When a receive mail with "External HTML images", the reading panel doesn't do Overflow in the message.

    Attached follows the ScreeShots ...


    PS: The problem only occurs with IE.


    Thanks

    Rômulo Giordani Boschetti
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    romulo is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    No one else had this problem?

    ho GOD, please help me ... :-)

  3. #3
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Does this occur with multiple different client machines?

  4. #4
    romulo is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    Yes !!!



    Romulo Giordani Boschetti

  5. #5
    Matt is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    32
    Rep Power
    8

    Default

    Got the same problem here with 5.0.2. As mentioned already, this happens with IE only (certainly 7 but I haven't tried older version) and the ajax client (standard works ok). Firefox works fine. Double clicking to open the mail in its own window doesn't help.
    Last edited by Matt; 03-04-2008 at 08:15 AM.

  6. #6
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    So what is the issue exactly? emails with embedded images are not displaying all of their content (some is "below" the bottom of the window even though you are scrolled down all the way?)

  7. #7
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by romulo View Post
    PS: The problem only occurs with IE.
    You haven't actually said which version of IE that has this problem. Do you also have any anti-spyware, pop-up or malware blockers on this machine? Does it work with FF on the same machine?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    Matt is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    32
    Rep Power
    8

    Default

    You can't scroll down to view the entire email because the scroll bar is already at the bottom, yet you know (because of seeing the same email in FF or Outlook) that the entire contents isn't being displayed. The rest of the content that isn't displayed can be embedded images or html text.

    FF on the same computer works fine. My version of IE is 7.0.5730.11 and doesn't have any additional blocking or plugins (since I don't use IE normally)

    There are a couple of bug reports for this now (24946 & 25436).

  9. #9
    romulo is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    Is there any forseen date to resolve this bug ?

    Tks
    Romulo Giordani Boschetti

  10. #10
    romulo is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    Hy guys ,

    Today I verified that new version 5.0.4 was realesed, resolving the BUG 24946 (according to Realese Notes).
    I upgraded my Zimbra Server Version to 5.0.4 but the problem still exists.

    I could notice the following:

    A) The first time that a messagem is open containg "HTML with external images" the reading panel is formed correctly. But if after that any other message is open , and I returned to open any other message with "HTML with external images" the reading panel IS NOT FORMED CORRECTLY.

    B) I noticed too, if I click on the Folder (Open) where the message is storage , and the panel (Listing Messages) is refreshed all that problem returns as explained in item A.

    Thanks
    Romulo Giordani Boschetti

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Confused On Maximum Message Size
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 06-25-2013, 07:20 PM
  2. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  4. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •