Results 1 to 2 of 2

Thread: web client not working after reboot

  1. #1
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default web client not working after reboot

    Just when I was getting comfortable with zimbra!

    I was looking at proceses, and there was a java process that had a really long time and was perpetually sitting at the 50%+ of processor usage. I decided to reboot my zimbra mailbox server (i'm in a multi server setup)

    I rebooted, and starting zimbra took a REALLY long time. I'm talking 2min+. This is a viretual machine with 4gig of ram and only 5 users right now. Now it's started, and theres still a java process sucking down the processor

    3971 zimbra 20 0 1749m 156m 7296 S 71.6 4.1 3:51.81 java
    zimbra 3971 55.8 4.4 1794268 172688 ? Sl 12:50 4:03 /opt/zimbra/jdk1.6.0_04/bin/java -Xms1522m -Xmx1522m -client -XX:NewRatio=2 -Djava.awt.headless=true -XX:MaxPermSize=128m -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1 -Xss256k -Djava.io.tmpdir=/opt/zimbra/mailboxd/work -Djava.library.path=/opt/zimbra/lib -Djava.endorsed.dirs=/opt/zimbra/mailboxd/common/endorsed -Dzimbra.config=/opt/zimbra/conf/localconfig.xml -Djetty.home=/opt/zimbra/mailboxd -DSTART=/opt/zimbra/mailboxd/etc/start.config -jar /opt/zimbra/mailboxd/start.jar /opt/zimbra/mailboxd/etc/jetty.properties /opt/zimbra/mailboxd/etc/jetty-setuid.xml /opt/zimbra/mailboxd/etc/jetty.xml


    I cannot connect to the web client eitehr. The browser stays at Connected to castor.domain.com... and hangs there

    Well, the zimbra login screen just came up, but now it's sitting at trying to login for over am inute now.

    I have tried restarting with zmcontrol, which again took about 2min+ per stop/start. zimbra says all processes are running in the syslog.

    help?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,497
    Rep Power
    56

    Default

    I have to state the obvious here but you do realise that running Zimbra NE 5.x on any version of openSUSE is totally unsupported, you really should move to a supported platform.

    How did you get to this state, was it an upgrade of an NE version on 10.2 or was it an upgrade on 10.3? Have you checked this how-to for openSUSE 10.3?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  2. Web Client Search Not working
    By playnada in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2007, 12:19 PM
  3. Web Client Performance and Basic client features
    By fviero in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2007, 05:34 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 10-05-2007, 11:49 AM
  5. Moving Zimbra Web Client from one port to another.
    By oopstu in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2007, 02:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •