Results 1 to 2 of 2

Thread: ie6 and compose popup window

  1. #1
    rodolico is offline Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Dallas, TX, US
    Posts
    14
    Rep Power
    9

    Default ie6 and compose popup window

    We have a site with around 20 users. When the users with older versions of Internet Explorer or Firefox open the compose popup in Zimbra, it all works fine. However, the machines which have updated to IE v6.00.xx occassionally get a silver background screen on the popup, and nothing more.

    I have temporarily fixed this by telling Zimbra to not open a new window, but to do the compose in the current window. However, having a separate window to compose in is a Good Thing, so I'm getting a lot of flack.

    any ideas? Anyone else having this problem? I will be going onsite Friday to do some additional troubleshooting.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Yes we've seen this bug. Seems to work the first time, but if the JS files are cached it doesn't load. We've put in a fix that will be inlcuded in the next release.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •