Results 1 to 4 of 4

Thread: Change Password in Zimbra 5.0.1 GA

  1. #1
    uscell's Avatar
    uscell is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    65
    Rep Power
    7

    Default Change Password in Zimbra 5.0.1 GA

    Hello

    Zimbra 5.0.1 GA Installed and configured in new server, everything is working fine but when click change password in Ajex Version it shows me page cannot display. On the top of window it shows me : https://

    i think it must show up http://

    and if i switch to HTML version then it works fine.

    Help !
    Thanks,
    Yukari !!!
    Yukari !!!!
    +91 982 503 9118
    -----------------------------
    Release 6.0.2_GA_1912.RHEL5_64_20091020161509RHEL5_64 FOSS edition.

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    What's your your mail mode and auth url? See how to find those here: SMTP Auth Problems - Zimbra :: Wiki

    This looks like Bug 21246 - When using https: Change password is broken in WebUI
    Could you please post your full version string? (zmcontrol -v)

    A new window method had to be used for Bug 10981 - Setting password should happen over https when login is done over https in mixed mode, thus the standard (HTML) client's change password page is what's used - this also eliminated the need for ZmChangePasswordDialog.

    If you answer the above it'll help us to know if "Integrate 79053 from main - Use https unless mode is explicitly http" got applied properly.

  3. #3
    uscell's Avatar
    uscell is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    65
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,

    thanks, for your quick reply,

    Please find below are the details :

    zimbraMtaAuthEnabled: TRUE
    zimbraMtaAuthHost: mail.obaspl.com
    zimbraMtaAuthTarget: TRUE
    zimbraMtaAuthURL: http://mail.obaspl.com/service/soap/
    zimbraMtaTlsAuthOnly: TRUE

    zimbraBackupMode: Standard
    zimbraMailMode: http

    if you can help how to setup https:// insted of http:// i think that will solve my problem i can understand apache2 conf.if you can help me to do so. or send me Link RTFM.

    Thanks,
    Yukari !!!
    Yukari !!!!
    +91 982 503 9118
    -----------------------------
    Release 6.0.2_GA_1912.RHEL5_64_20091020161509RHEL5_64 FOSS edition.

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 01-24-2007, 11:03 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •