Results 1 to 4 of 4

Thread: zcs 5.0.1 on os x client - not working

  1. #1
    comptekki is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default zcs 5.0.1 on os x client - not working

    I'm trying to install zcs on os x client 10.4.11 and I keep getting errors like:

    ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException localhost:389)

    I've tried a few things in this list, but to no avail.

    I've looked in the docs. I can't find anything as to why this shouldn't work.

    thx

  2. #2
    comptekki is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    I just tried reinstalling after doing -u (to uninstall):

    This is the error I initially get:

    Adding ---host--- to zimbraMailHostPool in default COS...ERROR: service.FAILURE (system failure: getDirectContext) (cause: javax.naming.CommunicationException localhost:389)

    this is with the opensource edition

    thx

  3. #3
    comptekki is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    I found this in the log:

    Checking for deprecated zimlets...
    Getting local config zimbra_ldap_password
    Unable to contact ldap://host:389: Invalid argument
    failed.

  4. #4
    comptekki is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    67
    Rep Power
    9

    Default

    I also found this:

    Adding hostname to zimbraMailHostPool in default COS...
    usage: modifyCos(mc) {name|id} [attr1 value1 [attr2 value2...]]

    zmprov [args] [cmd] [cmd-args ...]

    -h/--help display usage

    ...


    zmprov is used for provisioning. Try:

    zmprov help account help on account-related commands
    zmprov help calendar help on calendar resource-related commands

    ....

    done.
    -------------------

    Which is where I have seen the first error for this - when adding the server to the COS.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  3. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM
  5. Installing on OS X Client...
    By tbridge in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2006, 11:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •