Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem after disable some services

  1. #1
    llo599 is offline Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    10
    Rep Power
    9

    Exclamation Problem after disable some services

    Hello, Ive been playing a bit with Zimbra and Ive dissable some services in the web administration so I cant access now to the Administration. Services running now are just ldap logger and spell.
    Ive been searching in the forum and in the documentation but I cant find how to enable the other services manually.

    Help, please!!

  2. #2
    llo599 is offline Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    10
    Rep Power
    9

    Default The answer

    Ok, after reading the Zimbra OS Admin Guide Ive found how to do this. Using the command zmprov Ive enabled all services as active.

    For the records, this is the command :

    zmprov ms [Server_name] zimbraServiceEnabled antivirus zimbraServiceEnabled antispam zimbraServiceEnabled logger zimbraServiceEnabled mailbox zimbraServiceEnabled mta zimbraServiceEnabled snmp zimbraServiceEnabled ldap zimbraServiceEnabled spell

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-07-2006, 11:43 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •