Results 1 to 4 of 4

Thread: forums search broken

  1. #1
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default forums search broken

    wasn't sure how to report this, but the forum search function seems to be broken. any word i search for even 'zimbra' returns no results.

    this is my and i'm sure many others' big source of support and documentation would be great to have it working again!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    I don't believe it's broken, it's working fine for me and has been all morning. Have you tried clearing your browser cache?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    doh

    I wasn't logged in while i was trying to search. It works now that I've logged in. might be a good idea to disable it all togteher for unregistered people so they don't think it's broke if they're trying to find out more about zimbra

  4. #4
    SpecialKdkj is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Default

    I noticed this quirkiness before too, although while I wasn't logged in. It doesn't happen all the time, however, as I know I've used it without logging in before.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Search within search
    By zocs in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2007, 02:09 AM
  2. [SOLVED] Forum Search Broken?
    By Zig in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-25-2007, 11:30 AM
  3. Cross-mailbox search zimlet broken
    By shawnlhood in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2007, 02:08 PM
  4. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:26 AM
  5. Search broken on wiki?
    By jbwiv in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2007, 10:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •