Results 1 to 3 of 3

Thread: role account and Options Feature

  1. #1
    Curtis Doty is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Oaksterland, CA
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default role account and Options Feature

    I just setup a role account and since it really is just a shared mailbox for workflow, I tried to disable all "Features" but Mail and Sharing.

    However, the real employee who temporarily logged into that mailbox in order to setup the sharing could not reply to a test message using the web UI. Once I turned on the Options Feature, however the reply button started working fine.

    Anyone wish to see if this is reproducible and worthy of bug status still?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    What's the error the user is getting?

  3. #3
    Curtis Doty is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Oaksterland, CA
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default no error

    No error. The web UI simply does nothing when the user clicks reply.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 43
    Last Post: 09-18-2013, 05:13 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 12-21-2007, 06:43 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-09-2006, 10:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •