Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Web Client Issues

  1. #11
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default clock skew?

    Are the clocks between the laptops and the servers wildly out of sync?

  2. #12
    tester100 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Both are set to the default COS. Haven't changed anything just using the default COS.

  3. #13
    tester100 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by marcmac
    Are the clocks between the laptops and the servers wildly out of sync?
    Clocks are a couple minutes apart.

  4. #14
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default auth tokens

    So, the auth token lifetime is still 2d?

    Which versions of FF/IE?

  5. #15
    tester100 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by marcmac
    So, the auth token lifetime is still 2d?

    Which versions of FF/IE?
    FF 1.07

    IE 6.029

    I may just delete the Network version and try the community to see if the problem exists in that version also.

  6. #16
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default Ff

    Update to FF1.5, it's got better support for zimbra.

  7. #17
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default Possible cause


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 08-25-2010, 02:37 AM
  2. Couple of Issues with Web Client
    By soxfan in forum Users
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2008, 01:58 PM
  3. Problem after change the Web mail client port number
    By eugeneewe in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2007, 06:27 PM
  4. Need Help Troubleshooting Web Client Issues
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2007, 05:27 AM
  5. Moving Zimbra Web Client from one port to another.
    By oopstu in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2007, 02:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •