Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Change password not working in https

  1. #11
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Actually, if you look in 21246 you'll see that people experienced it on RC1/RC2/GA, but I'm sure it'll be addressed for 5.0.1 or so.
    Also, seeing as you're "Release 5.0.0_RC1_1538.UBUNTU6 UBUNTU6 FOSS edition" don't know if you've seen: ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    Don't forget to make a backup first!

  2. #12
    acdc1982 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jackson, MS
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Cool, I wasn't aware that the GA was released, I was looking on the downloads page and it still showed RC2. I will backup and try to upgrade, thanks for the heads up.

  3. #13
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    A nice christmas present for forum members (I'm going to mark this thread as solved, seeing as there's a link to a known bug - of course make a new thread should you have any upgrade trouble.)

    Before you upgrade, at the very least (giving you the simplest aside from disk images etc) be sure to:
    su - zimbra
    zmcontrol stop
    exit
    sudo -i (or whatever to become root)
    ps aux | grep zimbra (kill -9 pid# of any remaining processes)
    mkdir /zcsbackup
    rsync -avHK /opt/zimbra/ /zcsbackup/zimbra
    mkdir /zcsbackuptars
    tar -zcvf /zcsbackuptars/backup.zimbra.5RC1.20071231.tar.gz -C /zcsbackup/zimbra .
    mv or scp /zcsbackuptars/backup.zimbra.5RC1.20071231.tar.gz /elsewhereAsDesired

    Should you need to restore:
    -Have the old 5RC1 installer handy just in case.
    -Use the stuff in /zcsbackup/zimbra which is still there unpacked/ready to go in order to get yourself up and running faster.
    Last edited by mmorse; 12-30-2007 at 11:22 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Change Password not working with Active Directory
    By pornsakb in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2011, 12:41 AM
  2. external LDAP, password change
    By zaf in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-30-2010, 04:29 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-13-2007, 10:18 AM
  4. SSH Zimbra User Password - need to change
    By FastEddy760 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2006, 10:34 AM
  5. HTTPS Is Working, HTTP Not Working
    By uh-nu-bu in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2005, 06:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •