Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] zimbra admin account not recieving stats

  1. #1
    leog21 is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    123
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] zimbra admin account not recieving stats

    I just noticed my admin account stopped recieving the daily stat emails. Any thoughts on why this would be? Everything seems to be working fine otherwise.

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    For starters, run zmlocalconfig to see what you have set.
    To change:
    Code:
    zmlocalconfig -e smtp_destination=admin@domain.com
    Also relevant to that is:
    smtp_source=admin@domain.com (the from)
    smtp_notify=yes
    zmlocalconfig zimbra_mtareport_max_recipients=50
    zimbra_mtareport_max_senders=50

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    If that's set to admin@server.domain.com I just create an alias to admin@domain.com
    (Domains in your admin console being: server.domain.com & domain.com)
    Else you'll have to do it again on upgrade - there's a bug open to fix this so it stays.
    Also:
    Code:
    su - zimbra
    crontab -e
    You should see:
    # Daily reports
    #
    10 1 * * * /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport -m
    Last edited by mmorse; 01-03-2008 at 11:50 PM.

  4. #4
    leog21 is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    123
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks!

  5. #5
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. QUE Failure
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 31
    Last Post: 07-30-2008, 12:17 PM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •