Results 1 to 4 of 4

Thread: Voice mail

  1. #1
    raviproff is offline Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chennai, India
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Exclamation Voice mail

    Hi everybody,

    How to enable the voice mail option in ZCS 5.x beta?
    Please give me steps of enable the voice mail.

    Thank you
    Regards,
    Ravikumar N.B.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by raviproff View Post
    How to enable the voice mail option in ZCS 5.x beta?
    Please give me steps of enable the voice mail.
    The OSS edition is now GA and you'll find details in the forums on how to enable IM (I assume that's what you mean by 'voice mail'?).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    raviproff is offline Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Chennai, India
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,

    I enabled Voice mail option by using this command.

    /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureVoiceEnabled TRUE

    But click on the voice tab it gives some soap request error.

    msg - unknown document: GetVoiceInfoRequest
    code - service.UNKNOWN_DOCUMENT
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Sender

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    I get that too if I enable zimbraFeatureVoiceEnabled (& zimbraFeatureVoiceUpsellEnabled)
    Voice isn't quite yet one of those things for the general public (comcast has a specific skin & setup) you should talk to a zimbra sales rep/professional services if you are looking to do something like that in your organization at the present time.
    If you are using asterisk there's 2 zimlets you can use - one of which handles voice messages.
    Last edited by mmorse; 12-26-2007 at 05:01 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •