Results 1 to 8 of 8

Thread: Messages Not Devliered - Even Locally (deferred: temporarily suspended)

  1. #1
    ewebzone is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default Messages Not Devliered - Even Locally (deferred: temporarily suspended)

    Hello,

    Since 12 noon we are unable to receive messages. Tomcat and all services are running correctly. The zimbra.log gives error messages about delivery:

    Complete zimbra.log can be found at
    http://www.ewebzone.net/zimbra.log

    Kindly advise ASAP. Problem entries are right at the end of the message. WHen I try to send a message and then check the log, it says deferred, temporarily suspended.

    Code:
    19 14:03:00 group postfix/smtpd[1339]: connect from shalak.protection2u.com[63.83.60.156]
    Dec 19 14:02:12 group last message repeated 3 times
    Dec 19 14:03:00 group slapd[28528]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraDomainType) index_param failed (18) 
    Dec 19 14:03:00 group slapd[28528]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraMailStatus) index_param failed (18) 
    Dec 19 14:03:00 group slapd[28528]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraDomainType) index_param failed (18) 
    Dec 19 14:03:00 group slapd[28528]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraMailStatus) index_param failed (18) 
    Dec 19 14:03:00 group postfix/smtpd[1339]: E00E4546055E: client=shalak.protection2u.com[63.83.60.156]
    Dec 19 14:03:01 group postfix/cleanup[3105]: E00E4546055E: message-id=<XfrJa0BTrIiFj5TmWDznddaYbimhe2d@5lVVKlhgejlfbSkzJf3b6cDs2Ux0BSz.bestguarded.com>
    Dec 19 14:03:01 group postfix/qmgr[30507]: E00E4546055E: from=<MJKbhPcs7TmxAIrNyb2G5re0BWSL5rf@reply.bestguarded.com>, size=9997, nrcpt=1 (queue active)
    Dec 19 14:03:01 group postfix/qmgr[30507]: E00E4546055E: to=<beth@momsofga.com>, relay=none, delay=1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
    Dec 19 14:03:01 group postfix/smtpd[1339]: disconnect from shalak.protection2u.com[63.83.60.156]

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    disable anti-virus (see the admin console > servers > services tab) and zmcontrol stop start
    group amavis[31854]: (31854-01) (!!)ClamAV-clamd av-scanner FAILED: Too many retries to talk to 127.0.0.1:3310 (Can't connect to INET socket 127.0.0.1:3310: Connection refused) at (eval 45) line 269.
    I'll explain in a second

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    What's the output of your zmcontrol -v ?
    You might be hitting: [SOLVED] Clamd.pid - no such file

  4. #4
    ewebzone is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    disable anti-virus (see the admin console > servers > services tab) and zmcontrol stop start


    I'll explain in a second
    Hello,

    I've already done this oddly.. Ive disabled antispam and antivirus in that location, but I'm still having this problem.. Yes< I did a zmcontrol stop and start, as well. I also tried to rebooting.

    I've been reading other threads and seeing that its antivirus related but am unable to resolve anything.

    Code:
    mbra@group:/root$ zmcontrol -v
    Release 4.5.5_GA_838.UBUNTU6 UBUNTU6 FOSS edition
    zimbra@group:/root$

  5. #5
    ewebzone is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    What's the output of your zmcontrol -v ?
    You might be hitting: [SOLVED] Clamd.pid - no such file
    Hello,

    I have already attempted increasing th einterval to up to 400 with no success.

    I am now trying to create the clamd file in /opt/zimbra/log/ and have chowned the file to zimbra:zimbra and restarting all services with no luck.

  6. #6
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    update to 4.5.10, That will fix it.

  7. #7
    ewebzone is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    Update: This is resolved.

    The pid file must have done it. It didn't work at first, but maybe thats because it was still processing items, and increasing the interval helped. Wow.

    Marking this as resolved and thanking you immensely for the problems. Any idea what caused this? Just a bad restart?

    Should I upgrade to something to have better luck with this issue? Thank you.

  8. #8
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    You should update to 4.5.10. Older versions of Zimbra can have an issue with ClamAV and deferred mail.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. Lots of deferred errors all of a sudden
    By CdtDelta in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2007, 08:27 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •