Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] SMTP - suddenly not working

  1. #1
    sternfan is offline Special Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Near Pittsburgh
    Posts
    146
    Rep Power
    8

    Question [SOLVED] SMTP - suddenly not working

    Hi All,

    Out of the blue my SMTP settings are not working in thuderbird. I haven't changed anything on the server... I tried telneting into telnet hostname 25 and got nothing.

    My web clients are having no problem, and I am the only one using Thunderbird so it is an issue I would like to solve but not a true emergency.

    Thanks,
    Rob

  2. #2
    sternfan is offline Special Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Near Pittsburgh
    Posts
    146
    Rep Power
    8

    Default

    I figured it out - SSL issue....

    Rob

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  2. WM5 OTA sync suddenly not working.
    By brianj in forum Zimbra Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2007, 06:32 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. SMTP auth not working outside of ZCS's subnet
    By dvb in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2007, 02:34 PM
  5. Getting smtp working with my ISP
    By Cpoc in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 12-16-2005, 12:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •