Results 1 to 3 of 3

Thread: My admin console is not loading

  1. #1
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    7

    Default My admin console is not loading

    hi guys i got a zimbra 4.5.9 runing on a red hat 5 the thing is after i deploy zimbra_samba.zip and zimbra_posixaccount.zip on the administrator my admin console freezes it just stay on the loading page and it goes no further than that, i'm waiting now more than an hour and nothing happened, i did this, y stop it on the browser, undeploy the admin extensions, stop zimbra, reboot, start zimbra again log into admin console, and again nothing still loading forever, where should i look to fix this issue? i can send and recive mails but i need my console back, any idea?

  2. #2
    greywolf is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Richmond, Virginia
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default

    I am having the same issue after upgrading yesterday to 4.5.10. Any ideas?
    -Steve

  3. #3
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    7

    Default

    Well, it might be a problem following the steps of the wiki, i did all tha process again (of course in a non damage instalation of zimbra) an it works, how to fix it? no idea but you can debug your admin console, i did't did it, and i don0't know if it works, but it might give you a guidance for the solution, tell me if it works, that's how you can debug the admin console:


    https://<yourdomanname>:7071?debug=1&gzip=false&mode=mjs f

    good luck!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Admin console not working
    By elsmob in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2007, 01:58 PM
  3. Admin console not connecting to remote server
    By f2uk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-22-2007, 01:00 AM
  4. Why cant i log in the Admin console?
    By aldreenR in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2007, 12:28 AM
  5. Zimbra GA-156 Unable to open Admin console
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2006, 09:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •