Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Weird Problem with M3_381

  1. #11
    rmvg is offline Advanced Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Calgary
    Posts
    208
    Rep Power
    9

    Default

    Thank you Thank you Thank you however i still have issues probably mental ones. Mostly thought about throwing my computer out of windows like in that pink floyd video with the TV. I do not want to be the mail admin anymore i swear one more phone call. Here is another post first read after message for u the I see some text must be BUSTED kind. However there is some progress being made i think? afterall this is a new error. Invalid mail port? what? isnt mail port 25? Agian i am sorry for the lame posts i really and truly hope this is not related to me typing in the command in wrong agian.

    [zimbra@shoemasters logs]$ zmprov ms shoemasters.com zimbraMtaAuthHost shoemasters.com
    ERROR: service.INVALID_REQUEST (invalid request: server shoemasters.com has invalid zimbraMailPort: 0)
    Computer King

    http://www.computerking.ca

    Sales, Service, and Hosting
    Email, Data, and Web Packages
    Ask about web design specials

    Affiliates
    http://www.computerking.ca/pages/lin...affiliates.htm

  2. #12
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    zmprov ms SERVERNAME zimbraMailPort 80 zimbraMailSSLPort 443
    zmprov ms SERVERNAME zimbraMtaAuthHost SERVERNAME

  3. #13
    rmvg is offline Advanced Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Calgary
    Posts
    208
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks for holding my hand on that one marmac seems to have worked YAHOOOOOOOOOOOO!! Also thanks for not kicking me off the list. As always I feel incredibly in-debited to this list always excellent/quick support. There were a few other tweaks that i had to apply or am still working out but zimbra is operating smoothly again. That is one major update and 0 lost data THANKS



    Quote Originally Posted by marcmac
    zmprov ms SERVERNAME zimbraMailPort 80 zimbraMailSSLPort 443
    zmprov ms SERVERNAME zimbraMtaAuthHost SERVERNAME
    Computer King

    http://www.computerking.ca

    Sales, Service, and Hosting
    Email, Data, and Web Packages
    Ask about web design specials

    Affiliates
    http://www.computerking.ca/pages/lin...affiliates.htm

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird problem with reply
    By dbo in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2006, 09:37 AM
  2. weird SPAM problem
    By kjohnson in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2006, 06:55 PM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •