Per Zimbra' documentation on branding, we created a new theme and using it with different AppBanner.png and LoginBanner.png files.

Unfortunately, the correct AppBanner.png is not showing up consistently. I am unsure if there is a web proxy involved just yet. Notice the first two entries _base being used, but three minutes later I am getting the correct skin, center1. All this while using the same user account.

Here is a snippet of our tomcat access logs:


24.56.X.X - - [08/Nov/2007:13:08:47 -0500] "GET /zimbra/skins/_base/logos/Log
inBanner.png HTTP/1.1" 200 10949 "https://<domainname>/zimbra/css/im
gs,common,dwt,msgview,login,zm,spellcheck,wiki,san d_imgs,skin.css?v=070503195255
&skin=sand" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.8) Gecko/20061201
Firefox/2.0.0.8 (Ubuntu-feisty)"
24.56.X.X - - [08/Nov/2007:13:08:47 -0500] "GET /zimbra/skins/_base/logos/App
Banner.png HTTP/1.1" 200 2807 "https://<domainname>/zimbra/css/imgs,
common,dwt,msgview,login,zm,spellcheck,wiki,sand_i mgs,skin.css?v=070503195255&sk
in=sand" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.8) Gecko/20061201 Fir
efox/2.0.0.8 (Ubuntu-feisty)"
24.56.X.X - - [08/Nov/2007:13:11:29 -0500] "GET /zimbra/skins/center1/logo
s/LoginBanner.png HTTP/1.1" 200 10949 "https://<domainname>/zimbra/c
ss/imgs,common,dwt,msgview,login,zm,spellcheck,wiki,c enter1_imgs,skin.css?v=0
70503195255&skin=center1" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.8
) Gecko/20061201 Firefox/2.0.0.8 (Ubuntu-feisty)"
24.56.X.X - - [08/Nov/2007:13:11:29 -0500] "GET /zimbra/skins/center1/logo
s/AppBanner.png HTTP/1.1" 200 1860 "https://<domainname>/zimbra/css/
imgs,common,dwt,msgview,login,zm,spellcheck,wiki,c enter1_imgs,skin.css?v=0705
03195255&skin=center1" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.8) G
ecko/20061201 Firefox/2.0.0.8 (Ubuntu-feisty)"