Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Wiki obtrusive yellow-bordered text box

  1. #1
    Rabid is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    St. Louis, MO USA
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Wiki obtrusive yellow-bordered text box

    Sorry that I couldn't find a better forum to post this question about the Zimbra Wiki:

    Does anyone else see an obtrusive yellow-bordered text box on every Zimbra Wiki page? It appears about 2/3 of the way down the wiki article on every wiki page, and it stays there despite scrolling, laying on top of the wiki posting, obliterating the text underneath.

    The text in the box reads: "This page was last modified (date) This page has been accessed xxxx times. Privacy policy About Zimbra::Wiki Disclaimers (Powered by MediaWiki graphic)"

    I don't see this behavior on Main Page - Wikipedia, the free encyclopedia
    That yellow-bordered box appears at the very bottom of every Wiki article, there.

    I am using IE6 on Windows XP. Thanks for any help.

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you please file a bug, and CC me on it. I bet it has to do with IE 6. Have you tried FF?

  3. #3
    Rabid is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    St. Louis, MO USA
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Good call, jholder.
    The problem does not occur on my PC when I use FireFox v2.0.0.3.
    The yellow-bordered box appears anchored at the bottom of the Zimbra Wiki pages, as expected, using Firefox.

    I guess this is a defect with IE6 while viewing Zimbra's Wiki (powered by MediaWiki.)
    Strange that it doesn't occur for me while browsing wikipedia.org using IE6.
    But I have a workaround, use Firefox to browse Zimbra's Wiki.
    Thanks!

  4. #4
    Rabid is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    St. Louis, MO USA
    Posts
    21
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Can you please file a bug, and CC me on it. I bet it has to do with IE 6. Have you tried FF?
    Created minor bug report 21667, and attached a screenshot, there.
    No biggie, though: workaround is to use Firefox as my browser for Zimbra Wiki pages.
    Last edited by Rabid; 11-09-2007 at 06:33 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. QUE Failure
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 31
    Last Post: 07-30-2008, 12:17 PM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •