Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: All messages deferring, can't read why in admin interface

  1. #11
    skyphyr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    The antivirus error was because it couldn't get a lock on the db. I removed the directory, recreated, set it to be owned by zimbra and it appears able to start.

    Not sure that mails are going through properly yet, as it seemed to hold one I sent to another user at our domain. Rebooting to check it's ok. Issues of stats claiming not to be started and not able to see mail queues remain. The same error with java numberformat exceptions comes up each attempt.

    Cheers,

    Alan.

  2. #12
    skyphyr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    With antivirus back online the email stopped going through again.

  3. #13
    skyphyr is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    Any suggestion how this could be resolved? Or should I leave it as is until next beta comes out?

    An upgrade reinstall doesn't fix these issues btw.

    Cheers,

    Alan.

  4. #14
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Actually after v5Beta4 (not released to the public) it's release candidates - v5RC1 is slated for monday!

    You running this as your production box?...
    Quote Originally Posted by skyphyr View Post
    I'm on Zimbra 5.0Beta3 (upgraded from a 5.0Beta2 install - which was the inital install).

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. Relay Issues with windows mobile 5 device
    By astarr in forum Zimbra Mobile
    Replies: 15
    Last Post: 04-19-2007, 04:17 PM
  3. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 01:34 PM
  4. Error in admin interface after changing hostname
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 05-02-2006, 08:18 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •