Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCS 5.0 Beta3 IM Not Enabled?

  1. #1
    Chewie71 is offline Trained Alumni
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    8

    Default ZCS 5.0 Beta3 IM Not Enabled?

    I just installed ZCS 5.0 Beta3 and was going to experiment with the IM stuff....except that there isn't anywhere in the Admin Console to configure it. Is IM not yet enabled in this beta?

    Thanks,
    Matt

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    It isn't configured in the Admin UI, it's in the user tabs. If you just get the 'Loading' message then you may have hit this bug.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. installation error during ldap setup
    By ljramos in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 08-10-2007, 10:48 PM
  3. having some trouble in install to FC6 X 64
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2007, 09:46 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: 05-15-2007, 06:41 AM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •