Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account

  1. #21
    jdp459 is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    28
    Rep Power
    6

    Default

    This was helpful to me as well. I did the xxxxx@mail.domain.com when I wanted xxxxx@domain.com too.

    Thanks for the solution!
    OSS Zimbra 7.2.7 64-bit ... er ... now.

  2. #22
    morinic is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    This worked for me as well. I did the same @mail.domain.com instead of @domain.com. Changing the email accounts to the proper domain and running the zmprov commands immediately solved the issue.

    Thanks for the help.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •