Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] failed to deploy zimbra_posixaccount.zip from admin extension.

  1. #1
    bylong is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    40
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] failed to deploy zimbra_posixaccount.zip from admin extension.

    I follow the instruction of how to integreate UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI,UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI - ZimbraWiki
    when I deploy posixaccount.zip from admin console I always got error as below.

    my platform is intel 32bit, opensuse 10.2, zcs4.5.6, the extra file:zimbraldaputils.zip,zimbra_posixaccount.zip,z imbra_samba.zip are for zcs 4.x.
    how can I know what cause this error? thanks!
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Check to see if your making the same mistake as this:
    http://www.zimbra.com/forums/zimlets...ixaccount.html
    Last edited by mmorse; 08-20-2007 at 08:01 AM.

  3. #3
    bylong is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    40
    Rep Power
    8

    Default

    Hi,mmorse, thanks for you information, I found the reason is the same as your link gave. I zip all .xml, .js. and .conf file together without any sub directory, now is successfully deployed into zimbra. thanks!

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    your not the first the 'one directory too deep' issue happens all the time

    btw, the useful zimlet management commands: ZimletUtil - ZimbraWiki

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Failed Admin Login
    By apdicaprio in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-06-2008, 04:53 PM
  2. Upgrade: 4.5.5 -> 4.5.6 failed, LDAP/slapd issues
    By Daimyo in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 09:23 PM
  3. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM
  5. Insallation failed (Debian server)
    By popui007 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2005, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •