Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: [SOLVED] Branding the Login Page

  1. #1
    kurt.oconnor is offline Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Branding the Login Page

    I have two questions.

    1. How do I change and/or remove "Collaboration Suite" from beneath my logo?
    2. I have changed every instance in _base of the URL for the Logo but it still points to zimbra.com. Yes, I always restart Tomcat.


    Thanks!

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Is this NE or the OSS version?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    SpEnTBoY is offline Advanced Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Regina, Sask.
    Posts
    215
    Rep Power
    8

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by kurt.oconnor View Post
    1. How do I change and/or remove "Collaboration Suite" from beneath my logo?
    2. I have changed every instance in _base of the URL for the Logo but it still points to zimbra.com. Yes, I always restart Tomcat.
    What spentboy's link doesn't point out is:
    vi /opt/zimbra/tomcat/webapps/zimbra/WEB-INF/classes/msgs/ZmMsg.properties
    then search for 'collaboration suite' and you'll find the line easy enough
    and the url issue will be close to that line (splashScreenCompanyURL)
    (You should not change that URL if your an OS customer. The zimbra or zimbra powered logo should link to zimbra.com)

    You never did say if you we're a NE or OS customer - be sure to read /partners/trademark_branding_faq.html as well.
    Zimbra Powered logo:license/zimbra_inside_logo.html
    Last edited by mmorse; 08-11-2007 at 01:38 PM.

  5. #5
    kurt.oconnor is offline Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    I am most assuredly a NE owner. Thank you so much, this is what I have been looking for. This should probably be in the Branding documentation.

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    It is, just a different link than the themes. -the wiki's undergoing a major overhaul (Cfremon seems to is going to town on that thing!)
    Be sure to add your version string to your profile -makes it easier so we don't have to ask later
    (zmcontrol -v to get it)
    Last edited by mmorse; 08-10-2007 at 12:24 PM. Reason: zmcontrol -v

  7. #7
    kurt.oconnor is offline Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks, I just updated my profile.

  8. #8
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    you ought to upgrade sometime too ya know

  9. #9
    kurt.oconnor is offline Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    Oh wow, I completely missed the new version. Thank you so much, I will make that an immediate priority. Your a life saver.

  10. #10
    kurt.oconnor is offline Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    The login banner works great. I have upgraded and barring a manual restart of the server to get logging working properly, the process went without a hitch. At least by all appearances; there were some "strange" entries in the install log, but whatever.

    Anyway, is there a way to change the inside logo's URL as well? I didn't see any place inside the file that had the login banner URL. Also, I would like to change the true default skin from sand to bare. It currently changes once a user logs in for the first time to the COS setting for the users domain, but until then, the login banner page is still skinned with sand. Thank you again.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Login Page Skins
    By mryan in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-13-2008, 12:08 AM
  2. Login page blank. Refresh fixes
    By sel5150 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2007, 10:55 AM
  3. invalid login page
    By riegersteve in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2006, 12:47 AM
  4. Zimbra login page won't load
    By andreturpin in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2006, 07:56 AM
  5. Login page appears, can't login - Gentoo
    By fak3r in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-13-2005, 01:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •