Results 1 to 4 of 4

Thread: Network error

  1. #1
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default Network error

    Hi guys i have a problem while i'm sending internal mail, so i got this error, any clues??

    msg - system failure: MessagingException
    code - service.FAILURE
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Receiver

    thanks any help

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,469
    Rep Power
    56

    Default

    DNS problem? Search the forums for 'system failure: MessagingException'.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default

    thanks man

  4. #4
    danny.sierra@omtech.net's Avatar
    danny.sierra@omtech.net is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default Solution

    So it wasn't a DNS problem at all, it seems that postfix wasn't able to launch because its port was used by another aplication, so it is easily fixed stopping sendmail (service sendmail stop) but it didn't worked for me, i don't know why, so finally i decided to reinstall my zimbra and everything worked just fine, the only thing that you should be careful about is to stop postfix before you install zimbra (service postfix stop) if you got further questions about installations use this post it's very usefull:

    http://www.zimbra.com/forums/install...ete-guide.html

    or you can contact me

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 04:59 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •