Results 1 to 4 of 4

Thread: AD Auth error on "finish"

  1. #1
    carnold is offline Advanced Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default AD Auth error on "finish"

    We use zimbra beta2 for SLES10. We were using internal auth but now we want to use the external AD auth. When trying to change the auth mechanism from internal to external AD, i get this when clicking the finish button:
    JavaScript error encountered in method ZaDomainController.prototype._finishAuthButtonList ener
    message: this._app has no properties
    fileName: https://hostname:7071/zimbraAdmin/js...v=070718124204
    lineNumber: 15968
    stack: ([object Object],[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=070718124204:15968
    (null,undefined)@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=070718124204:10828
    apply([object Object],[object Array])@:0
    (undefined)@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070718124204:539
    apply([object Object],[object Array])@:0
    (13,[object Array])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:11590
    ([object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:11582
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070718124204:539
    ([object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:3652
    ("SELECTION",[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:3490
    ("SELECTION",[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:9501
    ([object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:13855
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070718124204:539
    ([object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:3652
    ("onmouseup",[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:3490
    ("onmouseup",[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:9501
    ([object MouseEvent],"onmouseup",[object Object],[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:10347
    ([object MouseEvent],[object Object],[object Object])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:10285
    ([object MouseEvent])@https://mail:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718124204:10238
    @:0

    name: TypeError

    The "test" is successful but this error from the finsih button. Is this something with beta2?

  2. #2
    carnold is offline Advanced Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default

    No one is able to help on this issue?

  3. #3
    doum is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default

    I have a similar error with the beta3 on a Centos4

    I want to configure external auth with AD.
    The test work, but when I click on Finish button I have this error:


    message: this._app has no properties
    fileName: https://zimbra.my.domain:7071/zimbra...v=070822114604
    lineNumber: 15958
    stack: ([object Object],[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=070822114604:15958
    (null,undefined)@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=070822114604:10808
    apply([object Object],[object Array])@:0
    (undefined)@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070822114604:540
    apply([object Object],[object Array])@:0
    (13,[object Array])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:11828
    ([object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:11820
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070822114604:540
    ([object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:3681
    ("SELECTION",[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:3519
    ("SELECTION",[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:9739
    ([object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:14100
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070822114604:540
    ([object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:3681
    ("onmouseup",[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:3519
    ("onmouseup",[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:9739
    ([object MouseEvent],"onmouseup",[object Object],[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:10585
    ([object MouseEvent],[object Object],[object Object])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:10523
    ([object MouseEvent])@https://zimbra.my.domain:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070822114604:10476
    @:0

    name: TypeError

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,580
    Rep Power
    57

    Default

    Did anyone check bugzilla or file this as a bug? It won't get fixed if we don't know about it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 01-20-2007, 12:25 AM
  2. SMTP Auth error 535
    By FloydWilliams in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2007, 02:33 PM
  3. LDAP External Auth Fedora Directory Services
    By prpatrol in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2006, 06:00 PM
  4. SMTP Auth Failing?
    By mikea in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 01-03-2006, 10:39 AM
  5. tls auth only?
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 10-23-2005, 08:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •