Results 1 to 4 of 4

Thread: Error with sending email from web interface

  1. #1
    Max Ma is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    97
    Rep Power
    8

    Default Error with sending email from web interface

    Dear all,

    Just have encounter some problem here, we are testing the server in for few months now.
    But there is some problem just have after have it upgrade from4.54 to 4.56
    I can send the email from email client like outlook outlook express with IMAP fine.
    But when using the web interface, there will be Critical error message



    the same email can be send in other email client but just not on the web mail.

    Any one can suggest a solution.

    Max

  2. #2
    kirme3 is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    194
    Rep Power
    9

    Default

    Is that user from your contact list?

    I believe the format is incorrect for the account, and the first "man" needs to be in quotes...like this:
    "man" <man@winhead-hk.com>

    Everytime I have something pulled from my GAL or contacts, it has the quotes.

  3. #3
    Max Ma is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    97
    Rep Power
    8

    Default the error even when you just type in the email complete

    Dear Kirme,

    this error even when you type in the email address completly, and still can not send or reply.
    This just happend in the web interface. When I am using the IMAP connected, not problem at all with all the email.
    But I can send email for those email in the same machine.

    max

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Search the forums and/or wiki for 'mynetworks' and check that.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-23-2006, 04:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •