Results 1 to 3 of 3

Thread: Anyone running 5.0 B1 in a test enviroment

  1. #1
    keffa is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    42
    Rep Power
    8

    Default Anyone running 5.0 B1 in a test enviroment

    I was just wondering if anyone is having a look at 5.0 B1 right now, and if so is there anything new in there that's worth taking the time to setup a test server for to try out. I can't really find a concise list of "new" features beyond the bug list.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Yes, I'm using it in production. The 'bug list' is also a list of additions and features, you can search bugzilla for a complete list of features & bug fixes for any release of Zimbra or there's the Product Portal - doesn't that give you enough to read?

    If you mean product release notes then they aren't produced until the product goes GA and is available.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    JoshuaPrismon is offline Zimlet Guru & Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by keffa View Post
    I was just wondering if anyone is having a look at 5.0 B1 right now, and if so is there anything new in there that's worth taking the time to setup a test server for to try out. I can't really find a concise list of "new" features beyond the bug list.
    I've been running in on production from the first release. It seems to work very well. The big new features are mostly on the back end right now. More modular code/allowing for dynamic code loading, new skins, and lots of little features and bug fixes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 08:28 AM
  3. tomcat not running / postfix/postqueue errors
    By seravitae in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 08:18 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •