Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: 554 Relay Access Denied

  1. #11
    eran is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    Hey,

    I reinstalled zimbra on a clean fresh machine
    and still having the same problem.

    I'm unable to send emails with outlook2003/thunderbird or whatever
    when I try to send an email, it returns so quickly with "access denied" error.

    mynetworks = 127.0.0.0/8 192.168.100.0/24

    Jul 26 09:20:23 zmail postfix/smtpd[20195]: NOQUEUE: reject: RCPT from domain.bb.domain.net.il[212.143.91.256]: 554 <erancx@domain2.com>: Relay access denied; from=<eran@domain3.co.il> to=<erancx@domain2.com> proto=SMTP helo=<faina>

    [zimbra@zmail ~]$ telnet localhost 25
    Trying 127.0.0.1...
    Connected to localhost.localdomain (127.0.0.1).
    Escape character is '^]'.
    220 zmail.domain.co.il ESMTP Postfix
    what else do I need to check?

    please help I've been trying to figure it out for a long time but no success.

  2. #12
    MindexAdmin is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default Relaying denied

    Eran, which subnet are the users sending from? If they are on the 192.168.100.0/24 network did you stop and start tomcat? If they are on a different network then just add it to the allowed networks. Don't forget the spaces between subnets and restart tomcat after adding it in.

    MindexAdmin

  3. #13
    eran is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    I'm trying to send from the same subnet.
    I also permit to send from everywhere.

    I zmcontrol stop/start and still, nothing.

    anything else?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Relay Access Denied
    By mmj1000 in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-2009, 12:33 PM
  2. Backup issues
    By telescop in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2007, 06:09 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 03-14-2006, 12:02 PM
  4. Is my server being used to forward spam?
    By sgb in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 03-07-2006, 12:42 PM
  5. Move server to different OS
    By EriSan500 in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 03-05-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •